Felso resz menu alatt

A Médiacentrum Debrecen Kft. az audiovizuális, az elektronikus és a nyomtatott média területén a régió legjelentősebb komplex tartalom előállító és tartalomszolgáltató vállalkozása. A Debrecen Televízió műsorai a régió legfrissebb, legérdekesebb információit juttatják el közel 500 ezer nézőhöz. Az FM95 Rádió 1 Debrecen adását közel félmillióan hallgathatják. A hírek kapuja a Dehir.hu: itt vannak a legfrissebb helyi hírek, események hiteles forrásból, naponta 50-60 ezer olvasóval. Havonta jelenik meg a Debreceni Korzó című magazin 36 oldal terjedelemben, 33 ezer példányban. A Debreceni Médiaműhely filmjei több hazai és nemzetközi fesztiválon nyertek díjat. A Médiacentrum Debrecen Kft. biztos partner Európai Uniós pályázatok nyilvánossági feladatainak ellátásában is.

Egyedi ajánlatunkat kérje a sales@mcdb.hu email címen.

Médiaajánlatunk itt tölthető le!

A Debrecen Televízió napi 24 órás műsorszolgáltatással működik, naponta tájékoztatja a nézőket a város és a megye legfontosabb eseményeiről. Az 1986 óta működő Debrecen Televízió naponta jelentkező hír- és közéleti műsorai, valamint heti, havi rendszerességgel megjelenő kulturális, gasztronómiai, egyházi, sport és egyetemi életet bemutató magazinműsorai, sportközvetítései a régió legfrissebb, legérdekesebb információit juttatják el közel 500 ezer nézőhöz.

A televízió digitális műsorterjesztéssel HD minőségben sugározza adását Debrecenben és a város 50 kilométeres körzetében.

Műsoraink a Médiacentrum Debrecen applikációján és itt is elérhetők: https://dehir.hu/dtv

 Bővebben..

Dehir intro 2021

A régió vezető hírportálja modern arculattal, látványos fotó- és videógalériákkal szolgálja ki az olvasókat. A hírek kapuja a Dehir.hu hírportál: itt vannak a legfrissebb helyi hírek, események és információk hiteles forrásból. Helyszíni tudósítások, beszámolók, gazdag fotógaléria, exkluzív videótartalom - a lehető leggyorsabban.

 

Napi szinten átlagosan 50-65 ezer oldalmegtekintésről beszélhetünk, a látogatók többsége rendszeresen visszatér, mert itt mindig talál olvasni-, illetve nézni és hallgatni valót.

Bővebben..

Radio intro 2021

A Médiacentrum Debrecen üzemelteti Debrecen leghallgatottabb rádióját, az FM95 Rádió 1 Debrecen-t! A legtöbb helyi hír itt hallható: csúcsidőben félóránként, délután óránként jelentkezünk a legfrissebb információkkal! Reggel 6 és 10 óra között az ország legnépszerűbb reggeli show-műsora, a Balázsék is itt hallgatható. 12 és 14 óra között saját műsorral, helyi érdekességekkel és nyereményjátékokkal jelentkezünk, majd kapcsolódunk az országos hálózatba.

A legújabb felmérések szerint hétköznap - a kiemelkedő hallgatottságú reggeli sáv mellett - már egésznap az FM95 Rádió1 a legkedveltebb rádió a 15-39-es korosztályban!

 

Bővebben..

Korzo intro 2021

A havonta 33 ezer példányban megjelenő, 36 oldalas, színes magazinban kulturális, sport és egyéb rendezvényekről lehet olvasni. Műfaji gazdagság és tartalmi sokszínűség jellemzi a lapot, melyben részletes programnaptár, ajánlók, színes cikkek, interjúk egyaránt helyet kapnak. A Debreceni Korzó a város életének egészébe is betekintést nyújt: minden számban rövid összefoglalót ad az elmúlt időszak legfontosabb helyi eseményeiről.

 

A lap a város számos ismert terjesztési pontján, a frekventált városrészek postaládáiban, a Médiacentrum Debrecen applikációján és online is elérhető: https://dehir.hu/debreceni-korzo/

 

Bővebben..

A Médiacentrum Debrecen szakemberei a napi műsorgyártás mellett a kreatív alkotási folyamatokból is aktívan kiveszik a részüket. A Debreceni Médiaműhelyben számos hazai és nemzetközi díjat nyert alkotás készült: dokumentum-, portré-, játék-, ismeretterjesztő és egész estés filmek is.

 

A Médiaműhely speciálisan képzett, kreatív csapata egyedülálló színvonalon valósít meg referencia-, reklám- és imagefilmeket, grafikákat, 3D animációkat, vagy akár flash mobot is.

 

A szinopszistól a kész filmig mindent megvalósítunk a legmodernebb technikával!

 Bővebben..

Közérdekű információ

Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény értelmében a nem közfeladatot ellátó szervre vonatkozó szabályok alapján az alábbi adatok közzétételére kötelezett:

 

  Contact icon
A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei: A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége
(telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme):
Név: Médiacentrum Debrecen Kft.
Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Postacím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: mcdb.hu
 

 

Név: Dr. Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bruttó bér: 900.000 Ft/hó
+ teljesítménybér megfelelő gazdasági eredmények alapján maximum a megbízási díj 50%-a.
Végkielégítés: -
Felmondási ideje: -
Versenytilalmi megállapodás: -

 

 

Contact icon

 

Egyéb munkavállalók:

 

A társaságnál az ügyvezetőn kívül más, az Mt. 208. § (1) bekezdése szerinti (a munkáltató vezetőjének közvetlen irányítása alatt álló és - részben vagy egészben - helyettesítésére jogosított) vezető állású munkavállalók, illetve az Mt. 208. § (2) bekezdése szerinti (munkaszerződés előírása alapján a vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezések alkalmazása, ha a munkavállaló a munkáltató működése szempontjából kiemelkedő jelentőségű vagy fokozottan bizalmi jellegű munkakört tölt be és alapbére eléri a kötelező legkisebb munkabér hétszeresét) vezető állású munkavállalók, önállóan cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók, továbbá másokkal együttesen cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók nem állnak alkalmazásban, valamint nincsenek a munkáltató működése szempontjából meghatározó jelentőségű egyéb munkavállalók sem foglalkoztatva a társaságnál.

 

 

 

 

 

Contact icon   Contact icon
Felügyelő bizottsági tagok:
A szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezető neve, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme)
és az ügyfélfogadási rend:

Név: Osváth Zoltánné
Tisztsége: felügyelő bizottság elnöke
Megbízási díja: 50.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás:-

 

Név: Dánielfy Zsolt
Tisztsége: felügyelő bizottsági tag
Megbízási díja: 40.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás: -

 

Név: Dr. Kovács Zoltán Péter
Tisztsége: felügyelő bizottsági tag
Megbízási díja: 40.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás: -

  Név: Dr. Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100, 06/52/525-116
Fax: 06/52/525-105
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás: hétköznap 8 – 16 óra között

 

 

 

 

Note icon   Phone icon

A közfeladatot ellátó szerv által alapított lapok neve, a szerkesztőség és kiadó neve és címe, valamint a főszerkesztő neve:

A közfeladatot ellátó szerv felettes, illetve felügyeleti szervének, hatósági döntései tekintetében a fellebbezés elbírálására jogosult szervnek, ennek hiányában a közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban meghatározott adatai:
Név: Debreceni Korzó
Szerkesztőség/Kiadó: Médiacentrum Debrecen Kft.
Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Főszerkesztő: Szénási Miklós
 

 

Név: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság
Székhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Postacím: 1525. Pf. 75
Telefonszám: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.nmhh.hu

 

 

 

 

Stat icon   people icon

A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai:

Foglalkoztatottak létszáma és személyi juttatásaira vonatkozó összesített adatok:

 

Szerkesztőség:
feladatok: tartalmi és műsorszolgáltatási feladatok elvégzése
Marketing:
feladatok: PR és reklámtevékenység elvégzése
Gazdasági terület:
feladat: gazdasági adminisztráció

  Létszám: 42 fő
 Bruttó bér: 253 450 E Ft

 

 

 

 

 

A Köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. Törvény értelmében, mint köztulajdonban lévő társaság, az alábbi szerződési adatok közzétételére kötelezett:

 

 

Szerződések

Szerződés megnevezése: Nyomdai szerződés
Szerződés tárgya: Nyomtatási munkák
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Alföldi Nyomda
Érték: 9.000.000 Ft + ÁFA/év
Lejárat: 2020. december 31.
Szerződés megnevezése: Produkciós szerződés
Szerződés tárgya: Műsorgyártás
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Érték: 12 400 000 Ft
Lejárat: 2021. december 31.