Felso resz menu alatt

A Médiacentrum Debrecen Kft. az audiovizuális, az elektronikus és a nyomtatott média területén a régió legjelentősebb komplex tartalom előállító és tartalomszolgáltató vállalkozása. A Debrecen Televízió 350 ezer potenciális nézőt ér el Hajdú-Bihar megyében. Az FM95 Rádió 1 Debrecen adását közel félmillióan hallgathatják. A régió meghatározó internetes portálját, a Dehir.hu oldalt naponta tízezrek olvassák. Havonta jelenik meg a Debreceni Korzó című magazin 36 oldal terjedelemben, 33 ezer példányban. A Debreceni Médiaműhely filmjei több hazai és nemzetközi fesztiválon nyertek díjat. Szakembereink a 3D animáció készítésben is jártasak. A Médiacentrum Debrecen Kft. közreműködik a sport és kulturális események közvetítésében, illetve az Európai Uniós pályázatok nyilvánossági feladatainak ellátásában is

A Debrecen Televízió napi 24 órás műsorszolgáltatással működik, naponta tájékoztatja a nézőket a város és a megye legfontosabb eseményeiről. Az Este című másfél órás hírfolyamban a 15 perces híradó mellett gazdasági műsort, sportmagazint és a napi aktualitásokkal foglalkozó stúdióbeszélgetést is láthatnak a nézők. A közszolgálati funkciónak eleget téve a DTV kiemelten foglalkozik a város kulturális eseményeivel, hitéletével, és a helyi élvonalbeli sportcsapatok mérkőzéseit is rendszeresen közvetíti. A televízió digitális műsorterjesztéssel HD minőségben sugározza adását, ami Debrecenben és a város 35 kilométeres körzetében fogható antennával vagy a kábelelosztó hálózatokon keresztül közel 400 ezer háztartásban.

Bővebben..

A régió vezető hírportálja modern arculattal, látványos fotó- és videógalériákkal szolgálja ki az olvasókat. Naponta 20-25 friss helyi hír jelenik meg az oldalon, ez azt jelenti, hogy havonta nagyjából 700, egy év alatt pedig több mint 8000 Debrecenhez, illetve a megyéhez kötődő híranyagot publikál a Dehir. Az aktualitások mellett elemző cikkek is megjelennek, amelyek segítik a mélyebb tájékozódást. Az oldal látogatottsága folyamatosan nő, naponta 18-20 ezer egyedi látogatója van, azaz havi szinten több mint félmillióan kattintanak a hírportálra.

Bővebben..

2017-ben a Médiacentrum Debrecen által üzemeltetett Debrecen Rádió FM 95 is csatlakozott a Rádió 1 országos hálózatához. Reggel 6 és 10 óra között az ország legnépszerűbb reggeli show-műsora, a Sebestyén Balázs fémjelezte Balázsék is itt hallgatható. A reggeli sávban a Rádió 1 a leghallgatottabb Debrecenben, ahogy az ország többi részén is. A hálózatba kapcsolódás ellenére a legtöbb helyi hír továbbra is itt hallható, csúcsidőben félóránként. Az FM95 Rádió 1 Debrecen a város 50 km-es körzetét látja el aktuális információkkal, ezzel több mint 400 ezer hallgatót ér el 24 órás műsorszórással.

Bővebben..

A havonta 33 ezer példányban megjelenő, 36 oldalas, színes magazinban kulturális, sport és egyéb rendezvényekről lehet olvasni. Műfaji gazdagság és tartalmi sokszínűség jellemzi a lapot, melyben részletes programnaptár, ajánlók, színes cikkek, interjúk egyaránt helyet kapnak. A Korzó a város életének egészébe is betekintést nyújt: minden számban rövid összefoglalót ad az elmúlt időszak legfontosabb helyi eseményeiről. A lapból 28 ezer példányt postaládákba kézbesítenek a város frekventáltabb övezeteiben, 5 ezret pedig intézményekben, terjesztési pontokon érhetnek el az olvasók.

Bővebben..

A Médiacentrum Debrecen Kft. szakemberei a napi műsorgyártás mellett a kreatív alkotási folyamatokból is aktívan kiveszik a részüket. A Médiacentrum fontos részterülete a filmek, referenciafilmek, reklámfilmek készítése. Az elmúlt években számos díjnyertes alkotás (játék-, dokumentum-, illetve természetfilm) készült a Debreceni Médiaműhelyben. A kreatív stáb a hétköznapi tájékoztatásba is besegít, hiszen a speciálisan képzett szakemberek többek között 3D-s animációkat is készítenek. Ilyen volt például a belvárosi egyirányúsításról szóló több részes információs filmsorozat, vagy az Új Főnix Terv című film.

Bővebben..

Közérdekű információ

Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény értelmében a nem közfeladatot ellátó szervre vonatkozó szabályok alapján az alábbi adatok közzétételére kötelezett:

 

  Contact icon
A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei.   A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme).
Név: Médiacentrum Debrecen Kft.
Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Postacím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: mcdb.hu
  Név: Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bruttó bér: 900000 Ft/hó

 

 

Contact icon   Contact icon
Felügyelő bizottsági tagok.

A szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezető neve, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) és az ügyfélfogadásirend.

Osváth Zoltánné (elnök)
Dánielfy Zsolt
Czirják Anikó
Tiszteletdíj: 40.000 Ft/fő/hó
  Név: Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100, 06/52/525-116
Fax: 06/52/525-105
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás: hétköznap 8 – 16 óra között

 

 

Note icon   Phone icon

A közfeladatot ellátó szerv által alapított lapok neve, a szerkesztőség és kiadó neve és címe, valamint a főszerkesztő neve.

A közfeladatot ellátó szerv felettes, illetve felügyeleti szervének, hatósági döntései tekintetében a fellebbezés elbírálására jogosult szervnek, ennek hiányában a közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban meghatározott adatai.
Név: Debreceni Korzó
Szerkesztőség/Kiadó: Médiacentrum Debrecen Kft.
Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Főszerkesztő: Szénási Miklós
  Név: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság
Székhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Postacím: 1525. Pf. 75
Telefonszám: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.nmhh.hu

 

 

Stat icon   people icon

A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai.

Foglalkoztatottak létszáma és személyi juttatásaira vonatkozó összesített adatok:
Szerkesztőség:
feladatok: tartalmi és műsorszolgáltatási feladatok elvégzése
Marketing:
feladatok: PR és reklámtevékenység elvégzése
Gazdasági terület:
feladat: gazdasági adminisztráció
  Létszám: 37 fő
 Bruttó bér: 103 450 E Ft

 

 

 

A Köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. Törvény értelmében, mint köztulajdonban lévő társaság, az alábbi szerződési adatok közzétételére kötelezett:

  

Szerződések

Szerződés megnevezése: Nyomdai szerződés
Szerződés tárgya: Nyomtatási munkák
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Alföldi Nyomda
Érték: 12 000 000 Ft + ÁFA/év
Lejárat: 2017. dec.31.
Szerződés megnevezése: Produkciós szerződés
Szerződés tárgya: Műsorgyártás
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Média-szolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Érték: 12 400 000 Ft
Lejárat: 2018. július 31.