Felso resz menu alatt

A Médiacentrum Debrecen Kft. az audiovizuális, az elektronikus és a nyomtatott média területén a régió legjelentősebb tartalom előállító és szolgáltató vállalkozása. A Debrecen Televízió műsorai a régió legfrissebb információit juttatják el közel 500 ezer nézőhöz. Az FM95 Rádió 1 Debrecen adását közel félmillióan hallgathatják. A hírek kapuja a Dehir.hu: itt vannak a legfrissebb helyi hírek hiteles forrásból, naponta 50-60 ezer olvasóval. Havonta jelenik meg a Debreceni Korzó című magazin 36 oldal terjedelemben, 33 ezer példányban. A Debreceni Médiaműhely filmjei több hazai és nemzetközi fesztiválon nyertek díjat. A Médiacentrum Debrecen biztos partner Európai Uniós pályázatok nyilvánossági feladatainak ellátásában is.

 

 

Médiaajánlatunk itt tölthető le!

A Debrecen Televízió napi 24 órás műsorszolgáltatással működik, naponta tájékoztatja a nézőket a város és a megye legfontosabb eseményeiről. Az 1986 óta működő Debrecen Televízió naponta jelentkező hír- és közéleti műsorai, valamint heti, havi rendszerességgel megjelenő kulturális, gasztronómiai, egyházi, sport és egyetemi életet bemutató magazinműsorai, sportközvetítései a régió legfrissebb, legérdekesebb információit juttatják el közel 500 ezer nézőhöz.

A televízió digitális műsorterjesztéssel HD minőségben sugározza adását Debrecenben és a város 50 kilométeres körzetében.

Műsoraink a Médiacentrum Debrecen applikációján és itt is elérhetők: https://dehir.hu/dtv

 Bővebben..

Dehir intro 2021

A régió vezető hírportálja modern arculattal, látványos fotó- és videógalériákkal szolgálja ki az olvasókat. A hírek kapuja a Dehir.hu hírportál: itt vannak a legfrissebb helyi hírek, események és információk hiteles forrásból. Helyszíni tudósítások, beszámolók, gazdag fotógaléria, exkluzív videótartalom - a lehető leggyorsabban.

 

Napi szinten átlagosan 50-65 ezer oldalmegtekintésről beszélhetünk, a látogatók többsége rendszeresen visszatér, mert itt mindig talál olvasni-, illetve nézni és hallgatni valót.

Bővebben..

Radio intro 2021

A Médiacentrum Debrecen üzemelteti Debrecen leghallgatottabb rádióját, az FM95 Rádió 1 Debrecen-t! A legtöbb helyi hír itt hallható: csúcsidőben félóránként, délután óránként jelentkezünk a legfrissebb információkkal! Reggel 6 és 10 óra között az ország legnépszerűbb reggeli show-műsora, a Balázsék is itt hallgatható. 12 és 14 óra között saját műsorral, helyi érdekességekkel és nyereményjátékokkal jelentkezünk, majd kapcsolódunk az országos hálózatba.

A legújabb felmérések szerint hétköznap - a kiemelkedő hallgatottságú reggeli sáv mellett - már egésznap az FM95 Rádió1 a legkedveltebb rádió a 15-39-es korosztályban!

 

Bővebben..

Korzo intro 2021

A havonta 33 ezer példányban megjelenő, 36 oldalas, színes magazinban kulturális, sport és egyéb rendezvényekről lehet olvasni. Műfaji gazdagság és tartalmi sokszínűség jellemzi a lapot, melyben részletes programnaptár, ajánlók, színes cikkek, interjúk egyaránt helyet kapnak. A Debreceni Korzó a város életének egészébe is betekintést nyújt: minden számban rövid összefoglalót ad az elmúlt időszak legfontosabb helyi eseményeiről.

 

A lap a város számos ismert terjesztési pontján, a frekventált városrészek postaládáiban, a Médiacentrum Debrecen applikációján és online is elérhető: https://dehir.hu/debreceni-korzo/

Bővebben..

A Médiacentrum Debrecen szakemberei a napi műsorgyártás mellett a kreatív alkotási folyamatokból is aktívan kiveszik a részüket. A Debreceni Médiaműhelyben számos hazai és nemzetközi díjat nyert alkotás készült: dokumentum-, portré-, játék-, ismeretterjesztő és egész estés filmek is.

 

A Médiaműhely speciálisan képzett, kreatív csapata egyedülálló színvonalon valósít meg referencia-, reklám- és imagefilmeket, grafikákat, 3D animációkat, vagy akár flash mobot is.

 

A szinopszistól a kész filmig mindent megvalósítunk a legmodernebb technikával!

 Bővebben..

Palyazati intro

A Médiacentrum Debrecen Európai Uniós pályázatok nyilvánossági feladatainak ellátásában is szerepet vállal. 2006 óta több mint száz pályázat teljes körű kommunikációját láttuk el.

Közreműködünk többek között intézmények korszerűsítési pályázataiban, zöld város kialakítása tárgyú projektekben, környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztésekben és közlekedésfejlesztési pályázatokban is. Az elmúlt évek során több, Debrecen város és a környező települések fejlődését támogató beruházások kommunikációs tevékenységét támogattuk.

Legyen szó kiadvány szerkesztéséről és nyomdai kivitelezéséről, disszeminációs terv vagy kockázatelemzés készítéséről, médiafigyelésről, weboldal tervezésről, sajtóközlemény írásáról és megjelentetéséről: mindenben partnerek vagyunk!

 Bővebben..

RadioLikei intro

A Médiacentrum Debrecen 2020-ban indított online rádiója a RádióLike elérhető a világhálón és applikáció formájában is ingyenesen letölthető.

 

A RadioLike könnyed, nem zavaró, munka mellett vagy akár otthoni tevékenység közben hallgatható zenét biztosít elsősorban a 25 és 50 év közötti korosztály számára.

 

www.radiolike.hu – Zenével könnyebb!

 Bővebben..

Partnereink intro

A Médiacentrum Debrecen Kft. számára kiemelten fontos a régióban működő vállalkozásokkal, gazdasági szereplőkkel, civil és egyéb szervezetekkel való hosszú távú együttműködés, valódi partneri kapcsolat kialakítása. Együttműködő partnereinket online, elektronikus és nyomtatott médiafelületeinken történő megjelenés biztosításával, professzionális reklám, PR vagy referenciafilm készítéssel támogatjuk céljaik elérése érdekében. Üzletfeleink között a helyi és a megyei szolgáltatók mellett országos és nemzetközi vállalatok szereplői is megtalálhatók.

 

Keressen minket Ön is elérhetőségeinken.

 Partnereink

Kapcsolat intro

Médiacentrum Debrecen Kft. 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Elérhetőség: +36 52 525 100, info@mcdb.hu Központi értékesítés: sales@mcdb.hu

Hirdetéssel, egyedi ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat:

Lipcsei László értékesítési vezető: +36 (30) 655 4532, lipcsei.laszlo@mcdb.hu
Kálmán-Kovács Mónika üzletfejlesztési menedzser: +36 (20) 262 4467​, kalman-kovacs.monika@mcdb.hu

REKLÁMMENEDZSEREK:

Bogárné Joó Eleonóra +36 (20) 964 4748, bogarne.joo.eleonora@mcdb.hu
Nagy Ildikó +36 (70) 339 9009, nagy.ildiko@mcdb.hu 
Nagy Csabáné +36 (30) 922 8256, nagy.csabane@mcdb.hu 
Nátafalussy Éva +36 (30) 928 8478, natafalussy.eva@mcdb.hu

Közérdekű információ                        NMHH

 

Közérdekű információ

Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény értelmében a nem közfeladatot ellátó szervre vonatkozó szabályok alapján az alábbi adatok közzétételére kötelezett:

 

  Contact icon
A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja, ügyfélszolgálatának elérhetőségei: A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége
(telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme):
Név: Médiacentrum Debrecen Kft.
Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Postacím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: mcdb.hu
 

 

Név: Dr. Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100
Fax: 06/52/525-105
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bruttó bér: 900.000 Ft/hó
+ teljesítménybér megfelelő gazdasági eredmények alapján maximum a megbízási díj 50%-a.
Végkielégítés: -
Felmondási ideje: -
Versenytilalmi megállapodás: -

 

 

Contact icon

 

Egyéb munkavállalók:

 

A társaságnál az ügyvezetőn kívül más, az Mt. 208. § (1) bekezdése szerinti (a munkáltató vezetőjének közvetlen irányítása alatt álló és - részben vagy egészben - helyettesítésére jogosított) vezető állású munkavállalók, illetve az Mt. 208. § (2) bekezdése szerinti (munkaszerződés előírása alapján a vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezések alkalmazása, ha a munkavállaló a munkáltató működése szempontjából kiemelkedő jelentőségű vagy fokozottan bizalmi jellegű munkakört tölt be és alapbére eléri a kötelező legkisebb munkabér hétszeresét) vezető állású munkavállalók, önállóan cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók, továbbá másokkal együttesen cégjegyzésre vagy a bankszámla feletti rendelkezésre jogosult munkavállalók nem állnak alkalmazásban, valamint nincsenek a munkáltató működése szempontjából meghatározó jelentőségű egyéb munkavállalók sem foglalkoztatva a társaságnál.

 

 

 

 

 

Contact icon   Contact icon
Felügyelő bizottsági tagok:
A szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezető neve, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme)
és az ügyfélfogadási rend:

Név: Osváth Zoltánné
Tisztsége: felügyelő bizottság elnöke
Megbízási díja: 50.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás:-

 

Név: Dánielfy Zsolt
Tisztsége: felügyelő bizottsági tag
Megbízási díja: 40.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás: -

 

Név: Dr. Kovács Zoltán Péter
Tisztsége: felügyelő bizottsági tag
Megbízási díja: 40.000 Ft/hó
Egyéb járandósága: -
Jogviszony megszűnése esetén járó pénzbeli juttatás: -

  Név: Dr. Szabó József
Beosztás: ügyvezető igazgató
Telefonszám: 06/52/525-100, 06/52/525-116
Fax: 06/52/525-105
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás: hétköznap 8 – 16 óra között

 

 

 

 

Note icon   Phone icon

A közfeladatot ellátó szerv által alapított lapok neve, a szerkesztőség és kiadó neve és címe, valamint a főszerkesztő neve:

A közfeladatot ellátó szerv felettes, illetve felügyeleti szervének, hatósági döntései tekintetében a fellebbezés elbírálására jogosult szervnek, ennek hiányában a közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban meghatározott adatai:
Név: Debreceni Korzó
Szerkesztőség/Kiadó: Médiacentrum Debrecen Kft.
Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Főszerkesztő: Szénási Miklós
 

 

Név: Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság
Székhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Postacím: 1525. Pf. 75
Telefonszám: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.nmhh.hu

 

 

 

 

Stat icon   people icon

A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai:

Foglalkoztatottak létszáma és személyi juttatásaira vonatkozó összesített adatok:

 

Szerkesztőség:
feladatok: tartalmi és műsorszolgáltatási feladatok elvégzése
Marketing:
feladatok: PR és reklámtevékenység elvégzése
Gazdasági terület:
feladat: gazdasági adminisztráció

  Létszám: 42 fő
 Bruttó bér: 253 450 E Ft

 

 

 

 

 

A Köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. Törvény értelmében, mint köztulajdonban lévő társaság, az alábbi szerződési adatok közzétételére kötelezett:

 

 

Szerződések

Szerződés megnevezése: Nyomdai szerződés
Szerződés tárgya: Nyomtatási munkák
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Alföldi Nyomda
Érték: 9.000.000 Ft + ÁFA/év
Lejárat: 2020. december 31.
Szerződés megnevezése: Produkciós szerződés
Szerződés tárgya: Műsorgyártás
Felek: Médiacentrum Debrecen Kft., Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Érték: 12 400 000 Ft
Lejárat: 2021. december 31.