Felso resz menu alatt

A Médiacentrum Debrecen Kft. az audiovizuális, az elektronikus és a nyomtatott média területén a régió legjelentősebb komplex tartalom előállító és tartalomszolgáltató vállalkozása. A Debrecen Televízió 350 ezer potenciális nézőt ér el Hajdú-Bihar megyében. Az FM95 Rádió 1 Debrecen adását közel félmillióan hallgathatják. A régió meghatározó internetes portálját, a Dehir.hu oldalt naponta tízezrek olvassák. Havonta jelenik meg a Debreceni Korzó című magazin 36 oldal terjedelemben, 33 ezer példányban. A Debreceni Médiaműhely filmjei több hazai és nemzetközi fesztiválon nyertek díjat. Szakembereink a 3D animáció készítésben is jártasak. A Médiacentrum Debrecen Kft. közreműködik a sport és kulturális események közvetítésében, illetve az Európai Uniós pályázatok nyilvánossági feladatainak ellátásában is

Médiaajanlat

A Debrecen Televízió napi 24 órás műsorszolgáltatással működik, naponta tájékoztatja a nézőket a város és a megye legfontosabb eseményeiről. Az Este című másfél órás hírfolyamban a 15 perces híradó mellett gazdasági műsort, sportmagazint és a napi aktualitásokkal foglalkozó stúdióbeszélgetést is láthatnak a nézők. A közszolgálati funkciónak eleget téve a DTV kiemelten foglalkozik a város kulturális eseményeivel, hitéletével, és a helyi élvonalbeli sportcsapatok mérkőzéseit is rendszeresen közvetíti. A televízió digitális műsorterjesztéssel HD minőségben sugározza adását, ami Debrecenben és a város 35 kilométeres körzetében fogható antennával vagy a kábelelosztó hálózatokon keresztül közel 400 ezer háztartásban.

Bővebben..

A régió vezető hírportálja modern arculattal, látványos fotó- és videógalériákkal szolgálja ki az olvasókat. Naponta 20-25 friss helyi hír jelenik meg az oldalon, ez azt jelenti, hogy havonta nagyjából 700, egy év alatt pedig több mint 8000 Debrecenhez, illetve a megyéhez kötődő híranyagot publikál a Dehir. Az aktualitások mellett elemző cikkek is megjelennek, amelyek segítik a mélyebb tájékozódást. Az oldal látogatottsága folyamatosan nő, naponta 18-20 ezer egyedi látogatója van, azaz havi szinten több mint félmillióan kattintanak a hírportálra.

Bővebben..

2017-ben a Médiacentrum Debrecen által üzemeltetett Debrecen Rádió FM 95 is csatlakozott a Rádió 1 országos hálózatához. Reggel 6 és 10 óra között az ország legnépszerűbb reggeli show-műsora, a Sebestyén Balázs fémjelezte Balázsék is itt hallgatható. A reggeli sávban a Rádió 1 a leghallgatottabb Debrecenben, ahogy az ország többi részén is. A hálózatba kapcsolódás ellenére a legtöbb helyi hír továbbra is itt hallható, csúcsidőben félóránként. Az FM95 Rádió 1 Debrecen a város 50 km-es körzetét látja el aktuális információkkal, ezzel több mint 400 ezer hallgatót ér el 24 órás műsorszórással.

Bővebben..

A havonta 33 ezer példányban megjelenő, 36 oldalas, színes magazinban kulturális, sport és egyéb rendezvényekről lehet olvasni. Műfaji gazdagság és tartalmi sokszínűség jellemzi a lapot, melyben részletes programnaptár, ajánlók, színes cikkek, interjúk egyaránt helyet kapnak. A Korzó a város életének egészébe is betekintést nyújt: minden számban rövid összefoglalót ad az elmúlt időszak legfontosabb helyi eseményeiről. A lapból 28 ezer példányt postaládákba kézbesítenek a város frekventáltabb övezeteiben, 5 ezret pedig intézményekben, terjesztési pontokon érhetnek el az olvasók.

Bővebben..

A Médiacentrum Debrecen Kft. szakemberei a napi műsorgyártás mellett a kreatív alkotási folyamatokból is aktívan kiveszik a részüket. A Médiacentrum fontos részterülete a filmek, referenciafilmek, reklámfilmek készítése. Az elmúlt években számos díjnyertes alkotás (játék-, dokumentum-, illetve természetfilm) készült a Debreceni Médiaműhelyben. A kreatív stáb a hétköznapi tájékoztatásba is besegít, hiszen a speciálisan képzett szakemberek többek között 3D-s animációkat is készítenek. Ilyen volt például a belvárosi egyirányúsításról szóló több részes információs filmsorozat, vagy az Új Főnix Terv című film.

Bővebben..

404

A keresett oldal nem található vagy már eltávolították!

 

 

vissza a főoldalra